MEDLEMMAR


VILL DU OCKSÅ BLI MEDLEM?

Medlemsavgiften är just nu (2018) 1 000 kr för hela kalenderåret för en förening. Som privatperson kan du bli medlem och betala 500 kr för ett helt kalenderår. Förutom att kunna påverka vårt arbete så får föreningar visa en skylt med sina kontaktuppgifter och föreningsinformation i vår "slinga" som går mellan programmen.


OBS! Detta bara gäller föreningar - EJ företag.

Men om din förening eller ditt företag vill sponsra ett av programmen vi sänder så får ni gärna göra det. Ett bra sätt att synas är att ha en sponsorskylt innan och efter ett program som sänds. Observera att vi inte får göra regelrätt reklam, utan följer de regler som gäller sponsring av programpunkter och består av enkel visning av er logotype med en sponsringstext.
HUR GÖR MAN?

För att bli medlem så ska föreningen fylla i en medlemsansökan med sina uppgifter, därefter tar vår styrelse ställning till ansökan och

om ansökan blir beviljad så får ni inom kort er första faktura på medlemsavgiften från oss.

Exempel på medlemsorganisationer kan du se nedan.


Medlemspaketet är ett erbjudande från oss till våra medlemmar, där vi filmar och färdigställer en film enligt önskemål från föreningen eller organisationen. Filmen får vara max 6 minuter lång. Vi sänder även er film om ni vill på Sundskanalen.


Priset är 3 000 kr,  moms tillkommer med 750 kr. Den som inte är medlem kan köpa ett motsvarande filmpaket för 10 000 kr,varav moms tillkommer med 2500 kr.


SKYLT I SLINGAN

Slingan sänds när inga andra program sänds. Oftast rullar den några minuter mellan varje hel- och halvtimme. Slingan består av

infoskyltar från våra medlemmar och ibland även information från Sundskanalen. Notera att skyltens textinnehåll ska godkännas av oss eftersom vi inte får sända reklam. Man får ändra sin skylt en gång om året utan extra kostnad och önskar ni byta den oftare så tillkommer en kostnad. Man kan köpa till en tillfällig extra skylt som rullar i två veckor, vilket är lämpligt om ni vill informera om något speciellt. En sådan kostar 500 kr.
NÅGRA AV VÅRA MEDLEMMAR

Beme musik


Crocodiles AFC


Diabetesföreningen i Hbg


Folkrörelsearkivet


Föreningsmedia


Helsingborgs IF


Jazzhouse i Landskrona


LP stiftelsen Helsingborg


Miljöpartiet de gröna


POP-60 HelsingborgBouleklubben Jutan


Fleninge Hembygdsförening


Framtid


Grafiska museet


Helsingborgs Revyförening


Länkarna Helsingborg


Möllevångsgillet


ProLivskvalitet


SKPF avd 23


SPI välfärden
Psoriasisföreningen


Skolmuseet


Skånes Film och videoklubb


Viskans bangolfklubb


Kompisnätverket UVN


Helsingborg stad (samarbetspartner)


Tekniska föreningen Hbg


Trekkers Södra Sverige


SKPF avd 5

ABF Helsingborg


Bröstcancerföreningen Pärlan


DHS


Folkdansens vänner


Fredriksdalskommittén


Helsingborgs idrottsmuseum


Manskören Lyran


Pingstförsamlingen i Helsingborg


Socialdemokraterna


Ramlösa Brunns sextett